2011. július 17., vasárnap

Mennek a napok - A hét összefoglalása (július 11.- július 17.)

Szó szerint  (Mennek a napok), a hétvége nem vett ki belőlem annyit mint múltkor. Végre valahára, úgy érzem a regeneráció is elég jól sikerült. Már hétfőn a futásra gondoltam, de úgy voltam vele, követem a tervet. Nem piszkálom magam annál jobban, mint ami "elő van írva".

Zabálás a héten nincs, könnyű nyári kaják mennek befele. Éljen a lecsó, a túrógombóc és a tökfőzelék.
Tökfőzelék, gyerek koromban rá sem bírtam nézni. Mióta a kaját lecseréltem és kell a fehérje azóta az egyik kedvenc kajám. Ezer köszönet asszonyka, marha jól főzöd!

Napi összefoglaló:

Hétfő: Csak a bringa, rohadt meleg volt kint. Szakadt rólam a víz, vártam az otthoni ruhacserét.

Kedd: ezen a napon, még rendesen ment a kelés. Szó szerint kipattantam. A táv nagyon jól sikerült.
Bringa program kötelező mert jeles nap lesz pénteken, kell a km :)

Szerda: Francos óra (4:10 kelés), de fejben összeszedtem magam, csak 5km mára. Kibírod. Egy kis iramjátékos edzést iktattam be. Pulzuson meglepődtem, csak induláskor ugrott meg, de utána végig tartottam a 150bpm környékét. 5'14"-es átlaggal letoltam az 5,5km-ert.

Gergőnek köszönhetően és persze az oldal készítőjének, az első Garmin-os edzés, ami fel lett töltve Nike-ra. Végre nekem is van szívritmusos edzésem fent.

Bringa a szokásos táv, irány melóba, majd haza. Azt a kegyetlen hazafele utat, pofaszél végig és ráadásul rohadt meleg... 20km/h sebességért is dolgozni kellett. Tiszta gáz.

Csütörtök: Meglepően korán kipattantam az ágyból. Persze most így 11 óra tájt fáradt vagyok, de ez van. Kidolgoztam magam sport szempontból. Lefutva 13km és alakul a mai 31km a bicón is.
Tolom befele a magnézium pezsgőtablettát, de csak maradt még a bizsergés a vádliban.

Már csak egyet kell aludni, a nagy napig...

Hazafele: Pofaszél megint, hát ezt nem hiszem el. Agyamat dobom el a melegtől.

Péntek:

Hip-Hip nagy nap ez a mai, 1500km idén letekerve a bringával. Természetesen pofaszél, de legalább ma hideg. Lesz egyáltalán nyerő szakaszom a héten? :) Amikor hátszél van?
Na mindegy, ha dolgozok, akkor megy le a háj is. Ennyi...

Endomondo hozta a formáját, szerintem ma a legjobb szakaszom futottam volna, már mért szakaszom.
Felénél restart volt a telefonon, szerintem a program miatt. Fele táv elveszett megint....

Szombat:

Lehoztuk a távot, nagyon örültem neki. Nagyon fárasztó volt. Beletettem 1x a Gilicét is. Így aztán kiváltképp nagy az öröm..


A jól sikerült Nike félmaraton program 5. hete.



A hiányos heti statisztika:


1 megjegyzés:

  1. Nagyon pontosan betartod az edzésnapokat :-) Én nem vagyok ilyen fegyelmezett. Van, hogy túlfutom, arra figyelek, hogy kevesebbet ne fussak a héten.

    VálaszTörlés